Kennismaking

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een goed gevoel te hebben bij de persoon die je gaat helpen. Dat er naar je geluisterd wordt en er vertrouwen is. Daarom bied ik altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek is er ruimte om je verhaal te doen, beantwoord ik jouw vragen en kijken we of er een klik is. Ook als je nog twijfelt of graag eerst eens meer wil weten over mij of over coaching, ben je van harte welkom.

Kindercoaching

Voor kinderen is het vaak het fijnst om eerst in hun vertrouwde omgeving kennis te maken. Daarom kom ik voor een vrijblijvende kennismaking graag bij jullie thuis. Zo is er ruimte voor jullie als ouder om met mij kennis te maken, maar ook voor jullie kind. Is er een klik en voelt het voor jullie kind ook goed, dan gaan we daarna verder in mijn praktijk. Wonen jullie in de gemeente Hardenberg of binnen 20 min. reizen, dan is deze kennismaking volledig kosteloos.

Werkwijze

Een kennismaking is dus kosteloos en geheel vrijblijvend. Het gesprek duurt ongeveer 30-45 min. Gaan we daarna samen verder dan plannen we een vervolgafspraak in.

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer informatie over écht ik? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Stuur een e-mail06 578 230 46
Inschrijven nieuwsbrief