Over mij

Ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse functies met als achtergrond marketing/ communicatie. Dit heb ik altijd met plezier gedaan, tot ik met een zware burn-out thuis kwam te zitten. Voor mij was dit het moment waarop ik moest gaan nadenken over wie ik nu echt ben. Ik ging op zoek naar antwoorden op vragen als: wat vind ik leuk? Waar word ik blij van? Wat vind ik nu echt belangrijk? Wat zijn mijn normen en waarden? En vooral: wat zijn mijn kwaliteiten en valkuilen? Op papier lijken dit makkelijke vragen, maar niets is minder waar. Ik moest echt aan het werk om hierachter te komen. Wat was het een mooie ontdekking om voor het eerst dan echt te weten wie ik echt ben! En bovenal om weer in mezelf te geloven.

Jezelf (durven) zijn!

Dat is voor mij ontzettend belangrijk en dit geldt volgens mij voor heel veel mensen. Vandaar dat ik nu werkzaam ben als coach en ik volwassenen begeleid met hun persoonlijke of zakelijke uitdaging(en) op het gebied van stress, burn-out & zelfvertrouwen. Ik ben observerend en soms confronterend, maar vooral een luisterend oor. Ik kan begripvol met mensen meevoelen, luisteren zonder oordeel en mensen een spiegel voorhouden waarbij zij tot mooie inzichten komen.

Mijn doel is het dat mensen weer in zichzelf kunnen geloven en weten wie ze echt zijn, zodat zij over een tijdje ook weer kunnen zeggen: dit is nou écht ik.

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer informatie over écht ik? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Stuur een e-mail06 578 230 46
Inschrijven nieuwsbrief