Over mij

Marketing en communicatie was vijftien jaar lang mijn wereld. Tot ik met een zware burn-out thuis kwam te zitten. Voor mij was dit het moment waarop ik moest gaan nadenken over wie ik nu echt ben. Ik ging op zoek naar antwoorden op vragen als: wat vind ik leuk? Waar word ik blij van? Wat zijn mijn normen en waarden? En vooral: wat zijn mijn kwaliteiten en valkuilen? Op papier lijken dit makkelijke vragen, maar dat waren het niet. Ik moest echt aan het werk om hierachter te komen. Wat was het een mooie ontdekking om voor het eerst dan echt te weten wie ik echt ben! En bovenal om weer in mezelf te geloven.

Als stresscoach kan ik mensen helpen met een soortgelijk proces. Dat kan een persoonlijk issue zijn, maar ook een uitdaging op zakelijk vlak. Langdurige stress kan veel kapot maken en het is goed te beseffen dat je je leven anders kunt inrichten om stress minder toe te laten in je leven.

Blijven leren
In mijn eerste jaren als coach en ondernemer heb ik veel gepionierd. Tijdens mijn opleidingen kreeg ik al geregeld terug dat ik heel breed kan coachen. En dat heb ik dan ook gedaan. Man, vrouw, kinderen, ouders, individueel, in groepen en dit met uiteenlopende vraagstukken. Zo heb ik niet alleen heel veel ervaring opgedaan, maar gaf mij ook de ruimte om zelf te ontdekken waar nu echt mijn eigen passie en kracht ligt. Vandaar dat ik mij nu focus op het coachen van (jong)volwassenen met stress gerelateerde vraagstukken.

Ik ben iemand die heel graag leert en blijft ontwikkelen. Eigenlijk ben ik altijd wel op zoek naar nieuwe kennis of informatie. Zo komen er regelmatig mooie nieuwe inzichten op mijn pad. Zo merkte ik bij het begeleiden van militairen/veteranen in mijn praktijk dat er iets in mij werd getriggerd. Het boeit me enorm en de raakvlakken en herkenning als kind van een militair zijn groter dan ik kon vermoeden. Het zit verweven in mijn opvoeding en gedrag. Om deze interesse te voeden heb ik mij aangemeld voor de opleiding Posttraumatische groei welke ik in 2023/2024 hopelijk kan gaan volgen. Zo kan ik mensen met stress en eventueel onderliggend trauma nog beter helpen.

Luisteren zonder oordeel
Door mijn eigen ervaringen, empathie en openheid ervaar ik dat mensen zich begrepen en gehoord voelen. Zo kom ik snel tot de kern, waardoor relevante inzichten ontstaan. Ik kan begripvol met mensen meevoelen, luisteren zonder oordeel en mensen een spiegel voorhouden waarbij zij tot mooie antwoorden komen. Mijn doel is het dat mensen weer in zichzelf kunnen geloven en weten wie ze echt zijn, zodat zij over een tijdje ook weer kunnen zeggen: dit is nou écht ik.

Gratis kennismakingsgesprek!

Wil je graag kennismaken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Stuur bericht06 578 230 46
Inschrijven nieuwsbrief