Grip op stress

We leven in een maatschappij waarin steeds meer mensen last hebben van stress en burn-out klachten. De lat ligt hoog en ook moet alles steeds sneller, beter en efficiënter. Inmiddels wordt (werk)stress zelfs al gezien als beroepsziekte nummer één en stijgt het aantal burn-outs jaarlijks. Misschien herken je dit zelf ook wel. De druk van alles wat moet, het gevoel hebben altijd aan te staan, het ervaren van onrust in je lichaam. Of misschien heb jij zelf al eerder een burn-out gehad of zware periodes van stress of eerder een traject bij mij of iemand anders gevolgd. Hoe fijn zou het voor jou zijn als je jouw stress (nog) beter begrijpt en onder controle kan houden zonder dat het je heel veel tijd & geld kost?

Dan is ‘Grip op stress’ voor jou de oplossing.

Middels een halfjaarlijks periodiek online stressonderzoek van Stress Alert System® wordt stress namelijk meetbaar gemaakt en wordt inzichtelijk wat de mogelijke oorzaak van stress is. Met natuurlijk als doel grip te krijgen op stress. Je kunt het vergelijken met de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. De ene keer is alles in orde. Een andere keer krijg je (preventief) het advies om bijvoorbeeld anders te poetsen en soms is het nodig dat er echt behandeld wordt. Door dit halfjaarlijks te doen, kun je dus net als je gebit, ook je stress en hiermee je gezondheid beter onder controle houden. Het geeft bewustwording, inzichten en een stuk controle. Want jij krijgt &houdt zo grip op stress.

Wat houdt ‘Grip op stress’ middels het Stress Alert System® in?

  • Halfjaarlijks online stressonderzoek
  • Uitgebreide rapportages van dit onderzoek
  • Telefonische sessie met mij om de uitkomsten te bespreken
  • Praktische tips en adviezen
  • Toegang tot online portal inclusief 2 online workshops
  • Een professionele coach & counselor die jou kan ondersteunen bij eventuele uitdagingen

Meer weten?
Wil je graag meer weten over ‘Grip op stress’. Neem dan gerust contact met me op. We kunnen altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om alles rustig door te spreken. En ben je hierna ook enthousiast dan kunnen we snel van start.