Ballen hooghouden

| Trainingen

We kunnen als mens enorm worstelen met alles wat we te doen hebben. Zo wil je een leuke man/vrouw zijn, een lieve papa of mama, een goede collega, een zorgzame dochter/zoon en een lieve zus/broer. Je wilt sociaal zijn, lekker kunnen sporten of ontspannen en het huishouden op orde houden. En dan hebben we het nog niet over het actief zijn op social media en het hebben van een eigen carrière. Maar hoe doe je dat allemaal? Hoe houd je al die “ballen” in de lucht? En hoe zorg je er voor dat je ook nog wat tijd voor jezelf hebt? Helemaal nu we al een meer dan een jaar ook nog eens zijn uitgedaagd door Corona en alle maatregelen.

Wil jij graag:
– weten welke ‘ballen’ jij allemaal hoog wilt houden?
– leren hoe je prioriteiten kunt stellen?
– focus brengen in je drukke leven?
– energie/ balans ervaren?
– weten wat nu echt belangrijk voor je is?

Dan is mijn training “Ballen hooghouden” echt wat voor jou.

In mijn praktijk gaan we in alle rust en in jouw tempo hiermee aan de slag. Het is echt een moment voor jou en daarom creëren we samen een ontspannen sfeer onder het genot van een lekker bakje koffie of thee. We gaan leuke & leerzame oefeningen doen en aan het einde van de training ga jij naar huis met meer kennis en (persoonlijke) inzichten.

Dit wil ik!
Wil jij graag meer balans vinden in jouw drukke leven? Dan is deze training zeker wat voor jou. Via de contact button rechts op deze pagina kun je met mij contact opnemen. Voor vragen, opmerkingen of het inplannen van de training. Zie ik jou binnenkort?

Praktische informatie
– Trainingsduur: ongeveer 2,5 uur
– Wanneer: dit plannen we samen in
– Locatie: praktijk écht ik
– Kosten: € 97.50 (incl. koffie, thee, lekkers en alle materialen)

En mocht je deze training graag met een vriendin / collega / bekende willen volgen? Neem dan even contact met mij op en gaan we samen kijken of we dit kunnen realiseren binnen de maatregelen.

Aanmelden training Terug