Jaartraject

| Trainingen

Vind jij zelfzorg heel belangrijk maar kom je hier eigenlijk niet aan toe?
Wil jij graag bewuster bezig zijn met jezelf maar weet je niet hoe je hier mee kunt beginnen? Zit jij niet zo lekker in je vel en weet je niet waardoor het komt? Zit jij vast in een patroon/ vicieuze cirkel en kom je er maar niet uit? Wil jij graag stappen gaan zetten?

Dan is het jaartraject “Krijg grip op stress” echt wat voor jou. Een jaar waarin jij centraal staat en je werkt voor en aan jezelf. Waarbij je van mij begeleiding krijgt om bewuster te worden van jezelf, van stress en het effect dat dit op jou heeft. Het is een jaar gericht op jou en jouw situatie, dus geen standaard programma maar echt maatwerk. We gaan in jouw tempo en veren mee op wat het jaar jou brengt. Met wel als doel dat je:

 • Inzicht krijgt in jouw persoonlijke stressfactoren..
 • Je jezelf écht leert kennen, middels de vier stappen van: bewustwording (verkennen) – herkennen – erkennen – bekennen.
 • Gaat ontdekken welke stresssignalen jij hebt en hoe jij ze kunt herkennen.
 • Inzicht krijgt in jouw gedachten, gevoelens en gedragingen.
 • Gaat ontdekken waar jouw grenzen liggen en hoe je deze aan kunt geven.

 

HOE ZIET HET JAAR ER UIT

 • In alle rust vrijblijvend kennismaken
  In alle rust starten we samen met een (online) kennismaking waarin er ruimte is om kennis te maken, vragen te stellen en leg ik het jaartraject aan jou uit. Daarna beslis je pas of je het je met het jaartraject wilt starten.
 • Vul in jouw vertrouwde omgeving een online stressonderzoek in
  Ga jij aan de slag, dan ontvang je van mij toegang tot een online beveiligde omgeving. Hierin staat het stressonderzoek welke je thuis in alle rust in kunt vullen. Deze herhalen we na een half jaar nog eens.
 • 2 online workshops
  Met jouw toegang in deze online omgeving, kun jij 2 online workshops kiezen welke je kunt volgen.
 • Ontvang gedetailleerde verslagen
  Na de halfjaarlijkse stressonderzoeken, ontvang je hiervan een gedetailleerd verslag en advies. Deze zal ik telefonisch met je doorspreken en bespreken we de belangrijkste aandachtspunten en vervolgstappen.
 • Waardevolle tool
  Je krijgt mijn werkboek thuisgestuurd. Een waardevolle tool waarin opdrachten staan, theorie en de mogelijkheid om notities in op te schrijven. Zodat jij ook na het jaar een mooi en overzichtelijk naslagwerk hebt.
 • 6 (online) coachingsessies
  We hebben de ruimte om in het jaar samen 6 gesprekken in te plannen. Dit mag fysiek in mijn praktijk of online als dit voor jou fijner/makkelijker is. In deze sessies sta jij centraal en werken we aan de punten die we samen besproken hebben. Geen kant en klaar programma, maar juist volledig afgestemd of jouw vraag, behoefte en tempo.
 • Tussentijds contact
  Tussen de gesprekken door, kun je natuurlijk vragen hebben. Of heb je iets waar je niet uitkomt. Wat het ook is, wij houden via de mail dan contact. Want dit jaar is voor jou en begeleid ik daar waar nodig is. Je hoeft het niet alleen te doen.
 • Na een jaar evalueren we het traject.
  Aan het einde van het jaar blikken we samen terug en kijken we vooral naar jouw succesmomenten. Deze leggen we ook vast op een manier die bij jou past. Opschrijven, tekenen, moodboard, alles is oké!

Exclusief jaartraject
Wil jij echt werken aan jezelf? Een jaar waarin er ruimte is om te leren, ontdekken en te groeien. Neem dan gauw contact met me op en plannen we samen een kennismakingsgesprek in. Daarna bepaal je pas of je echt wilt starten. En natuurlijk is wil je nu ook weten wat je dit gaat kosten. Een heel jaar begeleiding kost je nu € 69,95 per maand (voor een periode van 12 maanden)*.

Aanmelden kan door te mailen naar marisca@echtik.nl of bel/app naar 06 578 23 046

*Betalen in andere termijnen is mogelijk.

Aanmelden training Terug