Training: Omgaan met je perfectionist

| Trainingen

Perfectionisme is echt een kwaliteit. Je bent precies, kritisch, een harde werker, zorgt goed voor anderen en loopt niet de kantjes er van af. Hierdoor kom je vaak ook ver. Maar het kan je ook flink in de weg zitten. Want het alles perfect willen doen, kost ook veel energie. Je legt de lat vaak (te) hoog en weet soms niet meer hoe je alles moet doen. Je staat voor je gevoel altijd aan en jezelf op de eerste plaats zetten, dat doe je niet.

Hoe zou het voor jou zijn als je meer ontspanning kan vinden en even uit je hoofd kan zijn? Dat je beter weet hoe je om kunt gaan met de perfectionist in jou?

Dan is mijn training “Omgaan met je perfectionist” echt wat voor jou.

In mijn praktijk gaan we in alle rust en in jouw tempo hiermee aan de slag. Het is echt een moment voor jou en daarom creëren we samen een ontspannen sfeer met lekker drinken en (gezonde) lekkernijen. Maar ook ga je even lekker uit je hoofd omdat je hart/gevoel vaak zoveel te vertellen heeft en dat ook de ruimte krijgt. Ik ga jou coachen, spiegelen en adviseren. Is er behoefte aan frisse lucht, dan gaan we lekker naar buiten.

Maar ook gaan we Flow schrijven. Hiermee ga je even uit je hoofd en schrijf je dat wat uit je hart komt. Je kunt hierdoor (nieuwe) inzichten krijgen, een opgelucht gevoel en je echt ‘leeg’ schrijven. En mochten er nu gedachten komen als “Dat kan ik toch niet” of “Wat als ik niets kan schrijven”. Dit komt echt goed en weet dat je hierin niets fout kunt doen. We sluiten de training positief af met de wens voor jezelf. Dit gaan we dan op jouw manier visueel maken zodat je ook echt iets mee naar huis kunt nemen wat jou hier dagelijks aan kan blijven herinneren.

Dit wil ik!
Wil jij graag leren omgaan met de perfectionist in jou en even tijd voor jezelf? Dan is deze training zeker wat voor jou. Via de contact button rechts op deze pagina kun je met mij contact opnemen. Voor vragen, opmerkingen of het inplannen van de training. Zie ik jou binnenkort?

Praktische informatie
– Trainingsduur: 2 uur
– Wanneer: dit plannen we samen in
– Locatie: praktijk écht ik
– Kosten: € 97.50 (incl. koffie, thee, lekkers en alle materialen)

En mocht je deze training graag met een aantal vriendinnen / collega’s / bekenden willen volgen? Neem dan even contact met mij op en gaan we samen kijken of we deze op locatie toch kunnen realiseren binnen de huidige maatregelen.

Aanmelden training Terug