Gezellig samen (n)iets doen

| Trainingen

Hoe zou het voor jou zijn als je meer ontspanning kunt voelen en even uit je hoofd kan zijn, maar ook gezellig de tijd hebt met een vriendin/zus/collega/partner? Een momentje voor jezelf én quality time samen.

Dan is ons duo arrangement “Gezellig samen (n)iets doen” echt wat voor jou.

In de praktijk van WEL & ZIJN worden jullie samen door ons, Marisca (Echt ik) en Marga (WEL & ZIJN) ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en een lekkernij.

Vervolgens gaan jullie beide twee bijzondere momenten ervaren. Marga geeft voetreflex massages en bij haar ontvang je een volledige ontspanningsbehandeling. In een hele mooie, sfeervolle ruimte is het echt even tijd om alles los te laten.

Marisca is coach en bij haar ga je een persoonlijke vision board maken. Dit is een collage aan foto’s, plaatjes, teksten en quotes die jouw persoonlijke wensen, dromen en doelen visueel maken. Denk bijvoorbeeld aan iets waar je nog graag in zou willen ontwikkelen, de ideale inrichting van jouw huis of waar je graag meer tijd aan zou willen besteden. Weet dat alles kan en mag!

Tot slot krijgen jullie nog een heerlijke verse alcoholvrije cocktail om daarna met meer ontspanning weer naar huis te gaan.

Dit wil ik!
Wil jij graag even heerlijk kunnen ontspannen en ook nog met een visuele herinnering aan jouw wensen, dromen en doelen naar huis? Dan is dit duo-arrangement echt wat voor jou!

Praktische informatie

Duur 2.5 /3 uur

Wanneer
Dit gaan we samen overleggen

Locatie
praktijk WEL & ZIJN
Anerweg Noord 122 7775 AW Lutten

Kosten
normaal € 129.95 nu tijdelijk voor slechts € 97,50 p.p.
(incl. koffie, thee, lekkernij, cocktail en alle materialen).

Aanmelden
Aanmelden kan via de aanmeldknop onderaan dit bericht.

 

Wij horen het graag als er sprake is van een voedselallergie of -intolerantie.
Na aanmelding ontvang je, binnen 24 uur, een schriftelijke bevestiging. 
Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Daarna  wordt het consult in rekening gebracht.

Aanmelden training Terug