Training: Stress in balans

| Trainingen

Stress is heel gezond. Het zorgt dat je alert bent, gefocust, in staat bent om te vechten/vluchten bij gevaar of kunt presteren bij een presentatie/examen. Als dat eenmaal achter de rug is, voel je de spanning weer wegzakken en kun je er gewoon weer tegenaan. Maar je kunt ook echt last hebben van stress. Vaak gaat het dan om langdurige stress. Je hebt een korter lontje, bent erg moe, krijgt last van hoofdpijn of voelt continue druk van alles wat moet. Hierdoor ga je je steeds schuldiger voelen wat alleen nog maar meer stress oplevert.

Hoe fijn zou jij het vinden om meer rust te voelen? Dat je leert wat stress nu eigenlijk is en vooral hoe dit werkt & zich bij jou. Dat je beter weet wat jij kunt doen om te ontspannen.

Dan is mijn training “stress in balans” echt wat voor jou.

In mijn praktijk gaan we in alle rust en in jouw tempo hier in 3 sessies mee aan de slag. Ik ga jou coachen, spiegelen en adviseren. Is er behoefte aan frisse lucht, dan gaan we wandelend verder. Samen gaan we in ieder geval aan de slag zodat jij meer inzicht krijgt in stress & stresssignalen. Maar ook wat stress is voor jou en hoe zich dit bij jou uit. Om ook even lekker bezig te zijn, gaan we dit visueel maken middels een mindmap. Ook ga je ontdekken wat voor jou energievreters zijn en wat je juist energie geeft. En we sluiten de training natuurlijk positief af met wat jij kan doen om beter te ontspannen en ga je met een oefening ook echt even uit je hoofd.

Dit wil ik!
Wil jij graag meer inzicht krijgen in wat stress is en hoe zich dit uit bij jou, zodat je ook beter in staat kunt zijn om te ontspannen? Dan is deze training zeker wat voor jou. Via de contact button rechts op deze pagina kun je met mij contact opnemen voor vragen, opmerkingen of het inplannen van de training. Zie ik jou binnenkort?

Praktische informatie
– Trainingsduur: 3 sessies (ong. 75 minuten per sessie)
– Wanneer: dit plannen we samen in
– Locatie: praktijk écht ik
– Kosten: € 247,50 (incl. koffie, thee, lekkers en alle materialen)

Aanmelden training Terug