Groepscoaching

Veilige ruimte om samen te groeien

Gedeelde ervaring

Versterk je sociale netwerk

Regelmatige APK

Jouw APK

De kracht van de groep

Marisca begrijpt wat stress en een burn-out met je kunnen doen. Ook dat je door uitdagingen in het leven je (tijdelijk) in oude patronen lijkt te vallen of even niet zo lekker in je vel zit.

Daarom organiseert ze regelmatig groepssessies waarin je (h)erkenning vindt en voldoende steun om weer stappen te maken. 

De groepssessies zijn ontwikkeld om je te ondersteunen. Alles wat je ooit hebt geleerd, zit er nog wel. Soms heb je alleen een kleine opfrissing nodig, een spiegel en aanmoediging om weer vooruit te komen.

"Marisca is als coach een hele plezierige gesprekspartner. Ze is open en eerlijk, zet je aan het denken met haar (soms lastige 😉 ) vragen en houd je een spiegel voor. Mocht je nog twijfelen; niet meer doen en gewoon een afspraak maken."
~ Ellen

Als geen ander begrijp ik jou

Het moderne leven kan intens zijn...

We hebben allemaal momenten waarop stress en burn-out ons dreigen te overweldigen.

De druk van werk, verantwoordelijkheden thuis en soms ook nog persoonlijke uitdagingen, kunnen veel zijn om te dragen.

Het kan leiden tot slapeloze nachten, vermoeidheid, en een gevoel van hopeloosheid.

Gelukkig ben je hier en sta je er niet alleen voor.

Marisca-Echt ik - Coaching

Aanbod groepstrajecten

Groepstraject, nog altijd op maat

Het mooie van het werken met kleine groepen, is dat je niet alleen (h)erkenning vindt maar ook van elkaar kunt leren. Je zult je minder alleen en meer gesteund voelen. Of je nu niet lekker in je vel zit, herstellende bent van stress/ burn-out klachten of worstelt, maar niet alleen aan de slag wilt, dan is dit groepstraject echt wat voor jou.

Tijdsduur

4 bijeenkomsten in de ochtend van 2 uur

Duur

Traject duurt 4 maanden

Investering

Kosten p.p. € 249,-

Groepsgrootte

Max. 4 deelnemers per groep

Goed om te weten dat er natuurlijk gezorgd wordt voor koffie/thee/water en wat lekkers tijdens de bijeenkomsten.

Op mijn werk en privé zat ik niet lekker in mijn vel. Corona versnelde het proces, doordat veel leuke ontspanningen wegvielen en mijn leven in onbalans raakte. Ik ben een type van niet zeuren, doorgaan en opgeven is al helemaal geen optie. Marisca had dit heel snel door en hiermee zijn wij aan de slag gegaan. Ik zie het leven weer positief en volvertrouwen tegemoet.
~ Erik

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Hoe het werkt

Deelnemen aan groepscoaching

Plan een kennismaking in

Neem hieronder contact op om een kennismaking in te plannen. Dit eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Groepscoaching

Neem deel aan een van de groepstrajecten (offline).

Vol energie & vertrouwen

Sta vol energie in het leven, verbind met anderen en voel weer vertrouwen in jezelf.

Plan je gratis kennismaking in.

Mocht je om welke reden dan ook jezelf eens een beetje kwijt zijn, dan ben je bij Marisca aan het juiste adres. Met haar warmte, persoonlijke aandacht en professionaliteit neemt ze de tijd om naar je te luisteren en geeft ze inzicht, advies en handvatten waardoor je jezelf weer weet te vinden en te voelen dat je ertoe doet.
~ Jeanine
Marisca - Echt ik - Coaching

Leef vanuit energie, vertrouwen en verbinding

Samen richting de toekomst

Ik begrijp dat je graag vol energie, altijd de leukste versie van jezelf wil zijn. Maar soms worstel je er mee… Dat gevoel van ‘even niet lekker in m’n vel’ zitten. Het gaat niet zo lekker, alleen je snapt niet helemaal waarom.

Of je nu te maken hebt gehad met een burn-out of deze juist voor wilt blijven, coaching kan je helpen om niet (weer) in oude patronen te vervallen. Gewoon, laagdrempelig het er eens met iemand over hebben.

Als gediplomeerd coach (EQA / NOBCO) begeleid ik de groep om energie te verkrijgen en te behouden, vertrouwen te voelen en te verbinden met jezelf en elkaar.

Jouw coach

Wie is Marisca Valk?

Ik weet hoe het is om te worstelen in het leven. Wat stress met je kan doen. Hoe het is om burn-out te zijn en niets meer te kunnen. De struggle met fysieke en mentale
uitdagingen.

Inmiddels ben ik ruim 6 jaar gediplomeerd coach (EQA / NOBCO). Ik ben stress counselor, systemisch coach, life coach, cognitieve gedragstherapeut en Disk & drijfveren specialist.

Of je nu te maken hebt gehad met een burn-out of deze juist voor wilt blijven, coaching kan je helpen om niet (weer) in oude patronen te vervallen.

Marisca-Echt ik - Coaching