• Bericht auteur:

En dan bestaat Echt ik alweer 1 jaar! Wat is dit jaar snel voorbijgegaan en wat is er veel gebeurd. Een jaar van vallen en weer opstaan, van intense blijheid en onzekerheid, van angst dat het me niet gaat lukken,naar supermooie successen. Een jaar waarin ik mooie, dappere mensen heb mogen leren kennen, ontzettend dankbaar ben voor de open, eerlijke & echte gesprekken die ik heb mogen voeren en mensen verder heb kunnen helpen. Maar ook dankbaar voor alle hulp en steun die ik zelf heb gekregen, want die heb ik echt nodig gehad. Het jaar waarin ik uitdagingen heb gekend omdat het eerste jaar als ondernemer ook onzekerheid meebrengt en bovenal natuurlijk het volgen van mijn droom.

Geen moment heb ik spijt gehad van mijn beslissing om mijn droom achterna te gaan, ondanks de soms pittige uitdagingen. Ik kijk uit naar het volgende jaar en ga er vol energie tegenaan. Aankomend jaar staat voor mijzelf in het teken van het nog verder ontwikkelen als coach/counselor en ZZP’er. Wil ik nog meer workshops gaan organiseren, ook buiten Hardenberg. Ga ik in september weer naar school, gaat de samenwerking met Strongforlife langzaamaan nog meer vorm krijgen en alles wat er misschien nog meer op mijn pad komt. En bovenal hoop ik nog meer mooie, dappere mensen te mogen begeleiden.

Maar nu is het eerst tijd voor feest en even genieten van de eerste verjaardag van Echt ik
.
En…. Wie jarig is trakteert!!

Daarom bied ik in de maand mei ☕ koffie/thee momentjes ☕ aan met natuurlijk wat lekkers! Dus heb jij een vraag, wil je gewoon eens kennismaken, hou je ontzettend van koffie of thee of wil je gewoon even kletsen, wat jouw reden ook is het is deze maand mogelijk. Ik maak ruimte voor 10 van deze momentjes van 45 minuten, dus wees er snel bij als je hier gebruik van wilt maken. En mocht je te ver weg wonen, via Skype mag natuurlijk ook!

Je kunt contact met me opnemen via: marisca@echtik.nl of een berichtje te sturen via de social-mediakanalen.