• Bericht auteur:

Gratis sessie (online / telefonisch) voor iedereen die nu enorme stress of spanning ervaart en graag even van zich af wil praten of wat praktische tips wil hebben.

Waarom?
De afgelopen dagen heb ik na lopen denken hoe ik in deze bizarre tijd ook kan helpen. En ik weet wat ik wil gaan doen. Veel mensen ervaren nu druk en stress. Een paar voorbeelden zijn natuurlijk de mensen in de zorg, waarvan nu het uiterste wordt verwacht. Die keihard moeten werken om zoveel mogelijk patiënten te kunnen verzorgen. Die ondanks misschien ook de zorgen thuis, toch door moeten. De mensen in het onderwijs die nu keihard werken om ervoor te zorgen dat kinderen thuis door kunnen leren en dat de examens door kunnen gaan. Organisatie & bedrijven die dag en nacht doorwerken om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk thuis kunnen werken maar wel met elkaar in verbinding kunnen blijven. De supermarkten en transport/bezorgers die overuren maken om winkels gevuld te houden. Defensie die paraat staat. Evenementenbureaus die nu geen werk meer hebben. ZZP’ers, (startende) ondernemers die nu misschien voor flinke (financiële)uitdagingen komen te staan. Werkgevers die nog harder moeten werken om hun bedrijf draaiende te houden met medewerkers die uitvallen of ziek thuis zitten.

Dit zijn ook slechts pas een paar voorbeelden en dan hebben we het nog niet eens gehad over de mensen die ziek zijn of waarvan een naaste ziek is. Dit door Corona maar ook de mensen die al ziek waren. Die nu soms dit alleen moeten doorstaan omdat er niemand bij ze mag komen. Dit lijkt me echt niet te doen. Voor beide partijen niet. Begrafenissen die heel klein gehouden moeten worden, waardoor het rouwen en afscheid nemen heel anders verloopt. Bruiloften die niet door kunnen gaan…..En zo kunnen we nog heel veel meer voorbeelden noemen.

“Daarom wil ik dus helpen, door mijn hulp aan te bieden. Want samen moeten we hier doorheen komen en samen zorgen we dat we sterker blijven.”

Wie?
Dus ervaar jij spanning, stress, ben je enorm verdrietig of loop je vast. Dan mag je mij een mailtje sturen en bied ik een GRATIS online/telefonisch gesprek aan van (15-30 min). Dit kan als je wat advies wilt of gewoon even van je af wilt praten.

Wil jij hier graag gebruik van maken? Stuur dan een mailtje naar: marisca@echtik.nl of vul het contactformulier hiernaast in en geef hierin vast jouw voorkeur aan voor een contactmoment (zie hieronder de mogelijkheden) en ik kom dan z.s.m. met een voorstel.

Ik ben door andere werkzaamheden & natuurlijk mijn gezin wel gebonden aan een aantal tijdsblokken en ben beschikbaar op de volgende twee ochtenden: dinsdag & donderdag tussen 08.30 – 12.00 uur.